RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN FOR PROCOTsmart Smart-enhet

Velkommen ombord!

Så du har kjøpt vår PROCOTsmart-enhetsmaskinvare  og begynner å bruke  PROCOTsmart-enhetsprogramvaren  og alle dens funksjoner! All informasjon du deler med oss (f.eks. for å opprette en  PROCOTsmart-konto)  vil hjelpe oss med å gi deg tjenester relatert til PROCOTsmart-enheten og forbedre dem for å gjøre dem enda bedre. Vi forklarer her våre måter å samle inn og bruke informasjon på, og hvordan vi beskytter personvernet ditt. I denne personvernerklæringen betyr "personopplysninger" informasjon som kan brukes til å identifisere en person, enten fra denne informasjonen alene, eller fra denne informasjonen og annen informasjon vi har tilgang til om denne personen. Vi samler inn både personlige og ikke-personlige data for å muliggjøre og legge til rette for den beste brukeropplevelsen som er mulig.

Hvilken informasjon samles inn, og hvordan bruker vi den?

Typer personopplysninger som samles inn

Hvordan personopplysningene brukes

Annen informasjon

Vi bruker statistiske data som ikke spesifikt identifiserer deg (ikke-personlige data) for å hjelpe til med vår virksomhet og forbedre våre produkter og tjenester og gi deg en bedre brukeropplevelse. Her er noen av de ikke-personlige dataene vi kan samle inn, og hvordan vi bruker dem:

Du har kontroll over informasjonen din!

Vi erkjenner at personvernbekymringer varierer fra person til person. Derfor gir vi eksempler på hvordan vi gjør tilgjengelig for deg å velge å begrense innsamling, bruk, avsløring eller behandling av dine personopplysninger og kontrollere personverninnstillingene dine, for eksempel kontrollere innstillingene under brukeropplevelsesforbedringsprogrammet, funksjoner for posisjonstilgang og PROCOTsmart-kontoen  din.

Få tilgang til, oppdatere eller korrigere personopplysningene dine

Tilbaketrekking av samtykke

Hvem deler vi informasjonen din med?

Med mindre vi forteller deg i denne personvernerklæringen, vil vi holde dine personlige opplysninger konfidensielle. Vi kan utlevere dine personopplysninger av og til til tredjeparter for å levere produktene eller tjenestene du har bedt om. Noen av disse tredjepartene kan være plassert utenfor hjemlandet ditt.

Avsløring kan omfatte scenariene som er oppført i denne delen nedenfor. I hvert tilfelle som er beskrevet i dette avsnittet, kan du være trygg på at PROCOTsmart  bare vil dele dine personopplysninger i samsvar med ditt samtykke. Du bør vite at når  PROCOTsmart  deler personopplysningene dine med en tredjepart under noen omstendigheter som er beskrevet i dette avsnittet, vil PROCOTsmart sørge for at tredjeparten er underlagt praksis og forpliktelser til å overholde de relevante databeskyttelses- og personvernlovene i ditt land. PROCOTsmart  vil på kontrakt sikre overholdelse av utenlandske tredjeparts tjenesteleverandører med personvernstandardene som gjelder i din hjemmejurisdiksjon.

Offentliggjøring til procotsmart-konsernselskaper  og tredjeparts tjenesteleverandører

Utlevering til andre

PROCOTsmart kan utlevere dine personopplysninger uten ytterligere samtykke hvis det kreves eller tillates ved lov i følgende tilfeller:

Informasjon som ikke krever samtykke

Sikring av informasjonssikkerhet

Vi er forpliktet til å sikre at dine personopplysninger er sikre. For å forhindre uautorisert tilgang, avsløring eller andre lignende risikoer, har vi satt på plass rimelige fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn. Vi har satt på plass følgende sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger:

Informasjonssikkerhet er svært viktig for oss. Vi vil ta alle praktiske skritt for å beskytte dine personopplysninger. Gjennom våre beskyttende tiltak ovenfor, spesielt kryptert lagring og overføring, er dataene dine så sikre som de kan være. Visse detaljer om krypterte data kan ikke nås av andre enn deg.

Når disse retningslinjene for personvern gjelder

Våre retningslinjer for personvern gjelder ikke for produkter og tjenester som tilbys av en tredjepart. PROCOTsmart-produkter  og -tjenester kan omfatte tredjeparts produkter eller tjenester. Når du bruker slike produkter eller tjenester, kan de også samle inn informasjonen din. Av denne grunn foreslår vi sterkt at du leser tredjepartens personvernpolicy, da du har tatt deg tid til å lese vår. Vi er ikke ansvarlige for og kan ikke kontrollere hvordan tredjeparter bruker personopplysninger som de samler inn fra deg. Våre retningslinjer for personvern gjelder ikke for andre nettsteder som er koblet fra våre tjenester.

Mindreårige

Vi anser det som foreldres ansvar å overvåke barnas bruk av våre produkter og tjenester. Likevel er det vår policy å ikke kreve personopplysninger fra mindreårige eller tilby å sende reklamemateriell til personer i den kategorien. PROCOTsmart  søker ikke eller har til hensikt å søke å motta personopplysninger fra mindreårige. Dersom en forelder eller verge har grunn til å tro at en mindreårig har gitt PROCOTsmart  personopplysninger uten deres forutgående samtykke, kan du kontakte oss for å sikre at personopplysningene fjernes og avmeldinger dem fra noen av de aktuelle  PROCOTsmart-tjenestene.  

Oppdateringer av personvernerklæringen

Vi holder våre retningslinjer for personvern under regelmessig gjennomgang. Hvis vi endrer våre retningslinjer for personvern, vil vi legge ut endringene på alle PROCOTsmart-nettstedene,  slik at du kan være klar over informasjonen vi samler inn og hvordan vi bruker den. Slike endringer i våre retningslinjer for personvern skal gjelde fra det tidspunktet vi legger ut det samme på  PROCOTsmart-nettstedene.  Din fortsatte bruk av produkter og tjenester på nettsteder, mobiltelefoner og/eller andre enheter vil bli tatt som aksept av den oppdaterte personvernerklæringen. Vi vil søke ditt ferske samtykke før vi samler inn flere personopplysninger fra deg eller når vi ønsker å bruke eller avsløre dine personopplysninger til nye formål.