PROCOTsmart Smart Device Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Velkommen ombord!

Så du har købt vores PROCOTsmart enhed hardware og er begyndt at bruge procotsmart enhed software og alle dens funktionaliteter! Alle oplysninger, du deler med os (f.eks. for at oprette en PROCOTsmart-konto), vil hjælpe os med at give dig procotsmart enhedstjenester og forbedre dem for at gøre dem endnu bedre. Her forklarer vi, hvordan vi indsamler og bruger oplysninger, og hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger. I denne fortrolighedspolitik betyder "personlige data" oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, enten udelukkende ud fra disse oplysninger eller fra disse oplysninger og andre oplysninger, som vi har adgang til om den pågældende person. Vi indsamler både personlige og ikke-personlige data for at muliggøre og lette den bedst mulige brugeroplevelse.

Hvilke oplysninger indsamles, og hvordan bruger vi dem?

Typer af indsamlede personoplysninger

Sådan bruges personoplysninger

Andre oplysninger

Vi bruger statistiske data, der ikke specifikt identificerer dig (ikke-personlige data) til at hjælpe med vores forretning og forbedre vores produkter og tjenester og give dig en bedre brugeroplevelse. Her er nogle af de ikke-personlige data, vi indsamler, og hvordan vi bruger dem:

Du har kontrol over dine oplysninger!

Vi anerkender, at privatlivets fred spørgsmål varierer fra person til person. Derfor giver vi eksempler på, hvordan vi gør det muligt for dig at vælge at begrænse indsamling, brug, videregivelse eller behandling af dine personlige data og styre dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, såsom styring af indstillinger under programmet til forbedring af brugeroplevelsen, placeringsadgangsfunktioner og din PROCOTsmart-konto.

Få adgang til, opdatering eller rettelse af dine personoplysninger

Tilbagetrækning af samtykke

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Medmindre vi fortæller dig i denne fortrolighedspolitik, vil vi holde dine personlige oplysninger fortrolige. Vi kan til enhver tid videregive dine personoplysninger til tredjeparter for at kunne levere de produkter eller tjenester, du har anmodet om. Nogle af disse tredjeparter kan være placeret uden for dit hjemland.

Oplysningerne kan omfatte scenarierne i dette afsnit nedenfor. Under alle omstændigheder, der er beskrevet i dette afsnit, kan du være sikker på, at PROCOTsmart kun deler dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke. Du skal vide, at når PROCOTsmart deler dine personoplysninger med en tredjepart under alle de omstændigheder, der er beskrevet i dette afsnit, vil PROCOTsmart sikre, at tredjeparten er underlagt den praksis og de forpligtelser, der er forbundet med at overholde de relevante databeskyttelses- og privatlivslove i dit land. PROCOTsmart vil kontraktligt sikre, at udenlandske tredjepartsudbydere overholder standarderne for beskyttelse af personlige oplysninger i dit hjemlands jurisdiktion.

Videregivelse til virksomheder i PROCOTsmart-koncernen og tredjepartstjenesteudbydere

Videregivelse til andre

PROCOTsmart kan videregive dine personoplysninger uden yderligere samtykke, hvis det kræves eller tillades ved lov i følgende tilfælde:

Oplysninger, der ikke kræver samtykke

Sikkerhedsbeskyttelse af oplysninger

Vi er forpligtet til at sikre, at dine personoplysninger er sikre. For at forhindre uautoriseret adgang, offentliggørelse eller andre lignende risici har vi fastsat rimelige fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler. Vi har indført følgende sikkerhedsprocedurer og tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger:

Informationssikkerhed er meget vigtig for os. Vi vil træffe alle praktisk gennemførlige foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. Gennem vores sikkerhedsforanstaltninger ovenfor, især krypteret lagring og transmission, er dine data så sikre, som de kan være. Nogle krypterede data kan ikke tilgås af andre end dig.

Når denne fortrolighedspolitik gælder for

Vores fortrolighedspolitik gælder ikke for produkter og tjenester, der tilbydes af en tredjepart. Når du bruger sådanne produkter eller tjenester, kan de også indsamle dine oplysninger. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du læser tredjepartens privatlivspolitik, som du har taget tid at læse vores. Vi er ikke ansvarlige for og kan ikke kontrollere, hvordan tredjeparter bruger personoplysninger, de indsamler fra dig. Vores fortrolighedspolitik gælder ikke for andre websteder, der linkes fra vores tjenester.

Mindreårige

Vi mener, at det er forældrenes ansvar at overvåge deres børns brug af vores produkter og tjenester. Ikke desto mindre er det vores politik ikke at kræve personoplysninger fra mindreårige eller tilbyde at sende reklamemateriale til personer i den pågældende kategori. PROCOTsmart søger eller har ikke til hensigt at søge personoplysninger fra mindreårige. Hvis en forælder eller værge har grund til at tro, at en mindreårig har givet oplysninger til PROCOTsmart med personoplysninger uden deres forudgående samtykke, bedes du kontakte os for at sikre, at personoplysningerne fjernes og afmelder nogen af de gældende PROCOTsmart-tjenester.

Opdateringer af politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Vi holder vores fortrolighedspolitik under regelmæssig gennemgang. Hvis vi ændrer vores fortrolighedspolitik, vil vi slå ændringerne op på alle PROCOTsmarts websteder, så du kan være opmærksom på de oplysninger, vi indsamler, og hvordan vi bruger dem. Sådanne ændringer i vores fortrolighedspolitik gælder fra det tidspunkt, hvor vi slår det samme op på PROCOTsmarts websteder. Din fortsatte brug af produkter og tjenester på webstederne, mobiltelefoner og/eller enhver anden enhed vil blive accepteret som en accept af den opdaterede fortrolighedspolitik. Vi vil søge dit friske samtykke, før vi indsamler flere personoplysninger fra dig, eller når vi ønsker at bruge eller videregive dine personoplysninger til nye formål.